Κυρίες και Κύριοι

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ως υπεύθυνος του Προγράμματος Επικαιροποίησης Γνώσεων «Οι σύγχρονες τεχνικές βιο-ανάλυσης στην υγεία, τη γεωργία, το περιβάλλον και τη διατροφή» θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για την επιλογή σας.

Μέσα από το Πρόγραμμα Σπουδών των 150 ωρών που καταρτίσαμε και με διδακτικό προσωπικό διεθνούς κύρους από τρία πανεπιστημιακά ιδρύματα, στόχος μας είναι να σας παράσχουμε υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να σας μυήσουμε στις σύγχρονες τεχνολογίες και τεχνικές, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή στην υγεία, τη γεωργία, το περιβάλλον και τη διατροφή. Το περιεχόμενο του Προγράμματος έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να σχετίζεται με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και παράλληλα τα επιστημονικά του αντικείμενα να είναι άμεσα αξιοποιήσιμα στην παραγωγική διαδικασία.

Σας διαβεβαιώνω ότι οι διδάσκοντες και το διοικητικό προσωπικό του Προγράμματος θα είμαστε συνεχώς κοντά σας, πρόθυμοι να παράσχουμε κάθε βοήθεια σε αυτή σας την προσπάθεια.

Σίγουρος ότι θα έχουμε μια αρμονική και παραγωγική συνεργασία, σας καλωσορίζω στο Πρόγραμμα, ελπίζοντας να αποκομίσετε τις γνώσεις που προσδοκάτε. 

 

Ζήσης Μαμούρης

Καθηγητής Γενετικής

Υπεύθυνος του Προγράμματος